Huisslachting

image

Uw ambachtelijk slager, Jelte Mulder

Gekruid of ongekruid. Gezouten of ongezouten. Per pond of kilo. Doordat uw wensen uniek zijn, is het soms heel fijn om zelf een huisslachting diepvriesklaar te maken. U kunt o.a. een rund, varken, lam of geit laten slachten.

Een huisslachting

U brengt of laat het vee naar het slachthuis brengen. Na het slachten op maandag en het koelen, wordt vanaf woensdag het vlees afgesneden in de werkplaats. U kunt vervolgens zelf het vlees komen inpakken naar eigen wens. Denk aan inpakken per kilo, 750 gram, 500 gram (pond) of 250 gram (half pond).

Wat krijgt u:

  • Vakkundig uitgesneden kwaliteitsvlees waar u de herkomst exact van weet.
  • In plastic zakjes of gevacumeerd verpakt.
  • Stickeren van de porties.
  • Het vlees kan per gewicht verpakt worden. In 250 gram, ponden (500 gram), 750 gram of per kilo.
  • Bestelling is aan te vullen met ander vlees (bijvoorbeeld half-om-half gehakt).

U krijgt altijd advies van de vakkundig slager over het gebruiken, bewaren en het bereiden van het vlees.