Zelfslachtende slager
Slager Mulder in Kuinre is als een van de weinigen in Nederland nog een zelfslachtende slager. Hierdoor weten wij precies waar onder onze koeien, varkens en schapen vandaan komen.
Zo garanderen we de beste kwaliteit voor u. Van het begin tot het eind(product) zorgt Slager Mulder voor een ambachtelijke werkwijze met eerlijke producten. Goed voor mens en dier. U kunt bij ons, omdat wij zelf slachten tegen aantrekkelijke prijzen uw diepvries laten vullen.
Proef het ambacht
Onze slagerij in Kuinre is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Dit doen wij al vanaf 1869 onder de naam Mulder. Als echt familiebedrijf is het slagersvak van vader op zoon doorgegeven via Jacob Mulder, Jelte Mulder, Lucas Mulder en vervolgens weer aan Jelte Mulder die in 1976 op het Sasplein in Kuinre de huidige slagerij overnam.
Juist als zelfslachtende slager hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel. Onze passie voor het slagersvak ziet en proeft u zonder meer.
Contact